Cele mai ciudate cafenele si tipuri de cafea.

Cafea cu carbune.

a100078_coffe_2-charcoal

Cărbunele activ se află în aproape tot ceea ce se consuma în zilele noastre, de la pasta de dinți până la înghețată – și acum il găsiți si in cafea. Aceasta băutura este facuta fara cafeină. În schimb, bețișoare de cărbune sunt amestecate cu lapte cremos pentru a crea un aspect spumos.

Cea mai puternică cafea din lume.

a100078_coffe_5-strongest

Unii oameni nu se pot trezi fără o ceașcă de cafea. Dacă nu puteți obține suficientă cofeină, vă recomandăm să mergeți la The Viscous Cafe din Australia, unde puteți găsi una dintre cele mai puternice cani de cafea din lume. Doar o cana este echivalentul a 80 de cupe normale de cafea. Fiecare portie contine 5 grame de cofeina. Tinand cont ca 18 grame sunt fatale pentru un adult sanatos, trei cani de cafea de la Viscous ar putea sa te chiar ucida.

Cafeaua transparenta.

a100078_coffe_6-colorless

Mulți oameni se abțin de la consumarea de prea multă cafea, deoarece le pot afecta albul dintilor. Ei bine, datorită primei cafea incolore din lume, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la dinții patati. David și Adam Nagy, au numit-o CLR CFF, bautura lor inovatoare este un tip de cafea incolor.

Fratii Nagy sustin ca CLR CFF este fabricat din boabe de cafea de inalta calitate Arabica si apa curata, fara conservanti, arome artificiale, indulcitori sau zaharuri. Se pare că le-a luat trei luni să vină cu o cafea incoloră și – pentru moment – păstrează formula secretă. Tot ceea ce sunt dispuși să spună este că CLR CFF este creat prin “procesarea fizică” care implică “metode care nu au fost folosite niciodată” și că după procesul de preparare se adaugă o cantitate suplimentară de cafeină.

Cafeaua Black Insomnia 

a100078_coffe_7-insomnia

Consiliul Internațional pentru Informarea Alimentelor recomandă un aport zilnic de cafeină de 300 mg, în timp ce FDA recomandă 400 mg. Doar o singură cană de cafea Black Insomnia conține 702 mg de cofeină, care nu numai că vă va face să vă treziti, ci poate provoca chiar și unele probleme de sănătate.

Black Insomnia Coffee a fost fondată în 2016 de către Sean Kristafor, care a dorit să creeze cea mai puternică cafea din lume. Conținutul ridicat de cofeină a Insomniei Negre provine din felul în care boabele sunt prăjite, dar Kristafor nu vrea să dezvăluie acest proces – spune doar că poate să o facă considerabil mai puternic și ca a trebuit să o modifice pentru versiunea comercială.

Black Insomnia a fost inițial disponibilă numai în cafenele din Cape Town, Africa de Sud. A avut succes atât de mult încât, în câteva luni de la lansarea sa în vara anului 2016, sa extins deja în 22 de țări din întreaga lume. Compania susține că vinde aproape șase tone de cafea în fiecare lună și abia ține pasul cu cererea

Cafeaua Meringue.

a100078_coffe_8-merengue

Meringue nu se topește, astfel încât clienții pot rupe bucățile și le pot inmuia în cafea pentru o ceașcă delicioasă. În mod surprinzător, cafeaua a fost o lovitură pe Instagram.

Cafeaua deconstruită.

a100078_coffe_9

Dezastrul actual înconjoară o așa-numită cafea din cafeneaua Melbourne. “Albul lor deconstruit” – trei pahare separate de apă fierbinte, lapte și espresso servit pe o placă de lemn – a fost întâlnit pe scară largă cu ridicol.

Espresso Tonics.

a100078_coffe_10

Cafea infuzata cu vin.

a100078_coffe_11

O cafenea ne-a dat în cele din urmă băutura pe care am așteptat-o: vin roșu infuzat cu cafea. Rezervația privată Molinari, o cafenea din Valea Napa, ia vin roșu și il amesteca cu boabe de cafea, creând o cafea care miroase ca vinul.

Avolatte.

a100078_coffee_1-avocado

Cea mai recentă obsesie alimentară este “avocadul”, un latte (care este un termen fantezist pentru cafea cu lapte) servit într-o coajă de avocado. Dezvoltat la Truman Cafe din Melbourne, ideea se răspândește pe internet și în întreaga lume, destul de repede. Se pare că este un mod ecologic de a adăuga un pic de aromă de avocado la băutură, dar nu tuturor oamenilor le surade ideea. Tu ce crezi?

Cafeneaua fără cafea.

a100078_coffee_3-decaff

Care este rostul de a bea o cafea dacă nu contine cofeina? În 2015, un alt tip de cafenea a fost deranjat de dependenții de cafeină din New York. Așa ca a aparut magazinul Pop-up Decoffeinated care a început să dea monstre gratuite în orașul care niciodată nu doarme și a fost numit “primul semn al apocalipsei culturale” de către niște newyorkezi care iubesc cafea.

Pop-up-ul a fost creatia companiei Swiss Water Decaf din Canada, care încurajează oamenii să “descopere arta de cafelei fără cofeină”.

Advertisements

One thought

Spune-ne parerea ta!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s